Monday, September 19, 2011

nyaris saja :)

btw sebelum tu aku nak ucapkan thanks a lot pada eira sbb da edit blog aku . thanks yaa . ade hari kite tgok wyg :)

okay berkenaan dgan tajuk tu cite nie agak funny jugak lah . mgu lepas mak n ayah aku xde  dorang pegi melaka  . aku terpakse tido kampung . sbb lau tdo sorang2 pagi aku pyah nak bgon . coz xde org nak kejotkan . hihi .
hari besok plak ayah aku je blik . petang tu aku nak makan , so aku blik lah kg naik moto . ayah aku die dtg lambat cket sbb die ade nak jumpe org . then mlam tu aku nak blik uma , aku naik moto ayah aku follow ikot blakang naik kete . mase nak kuar simpang jalan besar kat kg tu , ade plak anjing besar kejar aku , padahal aku naik moto .  haha aku pon dengan terkejot terus pecut mse nak keluar simpang tu . yang aku perasan mase aku keluar simpang tu lori dah dekat dengan motor aku , lori tu hon lame giler . dlam hati aku lau lori tu laju lagi da arwah aku time tu kene lanyak dgan lori . mse anjing kejar aku tu , ayah aku kejar anjing tu balik . hahaha dari situ nampak yg abah sayang kan aku :) thanks abah . love u :)

5 comments:

♥ Eiraamoi Eira ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Eiraamoi Eira ♥ said...

Weehee~ Untunglah orang tuu ;) Ehh wayang? Bila? Set jeh time and date, HAHAHA #laju aje. Alahaii, malulah nama kitew ada dalam entry awak.
Hewhew XD

faez said...

haha cuti bulan 12 . insyaallah . hihi

♥ Eiraamoi Eira ♥ said...

Whoaaa ;) Weehee~ Okay I tunggu tau!

faez said...

haha tgu jgan x tgu .